Nasal canvas 2017.3.1

Everything in connection with developing aircraft for FlightGear
User avatar
jwocky
Site Admin
Posts: 1807
Joined: Sat Sep 12, 2015 12:04 pm
Contact:

Nasal canvas 2017.3.1

Postby jwocky » Wed Oct 18, 2017 5:28 pm

Hi,

I just changed to FG 2017.3.1 and now I get:

Nasal runtime error: undefined symbol: OverlayLayer
at /home/peter/flightgear/submodules/Nasal/canvas/map/OSM.lcontroller, line 4
called from: /home/peter/flightgear/submodules/Nasal/canvas/MapStructure.nas, line 1203
called from: /home/peter/flightgear/submodules/Nasal/canvas/MapStructure.nas, line 1325
called from: /home/peter/flightgear/submodules/Nasal/canvas/MapStructure.nas, line 1296
called from: /home/peter/flightgear/submodules/Nasal/globals.nas, line 119

The funny thing is, my Ruslan has not even a map or radar using canvas yet. So, when did they implement this "OverlayLayer"? Do I have here maybe a discrepancy between my FG-version and the nasal libraries in my FGDATA? Anybody ran into this problem? It seems not to affect the plane and it starts with globals.nas, so it is something, the core guys call, I guess.

J.
Free speech can never be achieved by dictatorial measures!

123apple
Posts: 81
Joined: Fri Jul 15, 2016 1:17 pm

Re: Nasal canvas 2017.3.1

Postby 123apple » Fri Oct 20, 2017 2:54 pm

It's in the Canvas map as far as I know.

User avatar
it0uchpods
Posts: 2096
Joined: Sun Oct 18, 2015 2:47 am
Location: A far corner of my room.
Contact:

Re: Nasal canvas 2017.3.1

Postby it0uchpods » Fri Oct 20, 2017 5:30 pm

I don't get it in Windows Vista x64, FGFS 2017.3.1

Kind Regards,
Josh
it0uchpods/WTF411

FlightGear Aircraft Developer
Lead Programmer at the it0uchpods Design Group
Download High Quality Aircraft from it0uchpods Hangar

User avatar
jwocky
Site Admin
Posts: 1807
Joined: Sat Sep 12, 2015 12:04 pm
Contact:

Re: Nasal canvas 2017.3.1

Postby jwocky » Sat Oct 21, 2017 1:36 pm

Yeah, I think, it only comes with 2017.4.1 but somehow, I managed to get part of it into my 2017.3.1 installation. Well, despite error message, it works for me right now, since I don't have a Canvas map in my plane. I hope, I find the time, to make a fresh FGDATA install before the festival.
Free speech can never be achieved by dictatorial measures!


Return to “Aircraft Development”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest